Ett urval av vår service

I rutorna nedan kan du läsa mer om några av de tjänster vi kan förse dig med!

services_icon1

Elinstallationer

Elinstallationer är ett väldigt brett begrepp som kan inkludera elektriska installationer av flera olika slag, från små sådana till betydligt större. För oss spelar det dock ingen roll vilken sådan installation det är du behöver hjälp med, vi kan hjälpa dig med alla tänkbara typer. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss om du behöver hjälp med det!

services_icon1

Felsökningar

Det är inte alltid som det är uppenbart vad som är källan till ett elektriskt fel. I de fall det inte är det krävs det därför att man utför en felsökning för att kunna ta reda på det. Detta är något som vi utan några som helst problem kan göra åt dig om du så önskar. När vi väl vet vad som orsakar felet kan vi förstås även åtgärda det åt dig!

services_icon1.png

Reparationer

Diverse komponenter och annat som har med el att göra kan ibland självklart gå sönder och sluta fungera. Även om det handlar om något som det är bråttom att åtgärda har du inget att oroa dig för. Du behöver nämligen bara höra av dig till oss så utför vi de reparationer som krävs!

services_icon1

Jourservice

Elfel som strömavbrott och liknande är förstås inte något som tar hänsyn till vilken dag det är eller vad klockan är. De kan närmare bestämt inträffa precis när som helst. Det är av just den anledningen som vi erbjuder jourservice. Det betyder att du kan kontakta oss för att få hjälp oavsett tid på dygnet och vilken veckodag det är!