eElektriker för er baserade i Haninge

Elektriker att anlita i flera olika syften

Om du bestämmer dig för att anlita oss får du elektriker som kan ta sig an arbeten av alla möjliga olika omfattningar. Det inkluderar både små och simpla sådana samt betydligt större och mer invecklade. För oss finns det helt enkelt varken några uppdrag som är för stora eller några som är för små. Just detta är en starkt bidragande orsak till att vi finns tillgängliga för att hjälpa så pass många olika sorters kunder som vi kan.

Är du byggentreprenör och ansvarig för ett stort byggprojekt? Då får du mer än gärna anlita oss på en långsiktig basis för hjälp med samtliga delar av bygget relaterade till elektricitet. Vi hjälper dock lika gärna privatpersoner som drabbats av strömavbrott eller som behöver byta ut sina elcentraler mot nya.

Vårt enda krav för att du ska kunna anlita oss som elektriker är att ditt ärende är relaterat till el samt att du bor eller är verksam någonstans i Stockholm med omnejd. Så länge detta är uppfyllt finns det inget som har med el att göra som du inte kan anlita oss för!

Våra omdömen

Trots att vår firma alltså är relativt nystartad har vi redan fått motta flera positiva omdömen från våra kunder. Bland annat har vi fått höra att vi är elektriker som erbjuder snabb återkoppling, som är punktliga, som ger våra kunder ett trevligt bemötande och som framför allt förser de med en utmärkt service. Vi har också fått beröm för att det är lätt för oss att förstå precis vilken typ av service våra kunder behöver och är ute efter.

Något som gör oss extra glada är att vi redan nu fått flera kunder som ett resultat av att tidigare sådana rekommenderat oss till vänner, kollegor och familjemedlemmar. Vi anser att det inte går att få ett bättre betyg än så, och detta är därför något vi är mycket stolta över och som vi ämnar fortsätta med under många, många år framöver!

Elektriker för dig baserad i Haninge

Vi är baserade i Södra Stockholm

Vi har vår bas i Södra Stockholm och det är härifrån vi utgår när vi genomför arbeten. Naturligtvis är vi inte så dumma att vi begränsar oss till att enbart erbjuda våra tjänster åt kunder i södra delarna av Stockholm. Eftersom vi vill kunna förse så många personer som möjligt med vår service erbjuder vi våra tjänster åt olika aktörer i alla delar av Stockholmsområdet. Detta är fallet oavsett om du är baserad nära eller en längre bit från södra Stockholm. Vi har inget alls emot att behöva färdas en bit för att kunna förse våra kunder med den service de är i behov av!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify