Elektriker för dig bosatt i Haninge

Heavy Electric Sweden AB

Välkommen till Heavy Electric Sweden AB! Det bästa sättet vi skulle beskriva vårt företag på är att det är anpassningsbart och mångsidigt. Med detta menar vi att vi som elektriker kan anpassa våra tjänster utefter flera typer av kunder, behov och projekt samtidigt som vi erbjuder ett enormt tjänsteutbud inom el. Det är utan tvekan betydligt svårare att finna ett ärende relaterat till el som vi inte kan hjälpa dig med än vad det är att finna ett som vi kan sköta åt dig. Vi tar oss dessutom an projekt i alla tänkbara olika storlekar, från de största och mest omfattande till de minsta och mest simpla.

När du kontaktar oss för ett projekt inom grön energi såsom solcellsinstalltion eller elbilsladdare hjälper vi dig med ROT-avdraget för grön teknik vilket ger en fin rabatt på slutsumman. Ta kontakt med oss direkt för en kostnadsfri offert!

Miljövänliga energilösningar

För att kunna vara med och dra vårt strå till stacken i kampen mot klimatförändringarna och för en bättre miljö åtar vi på Heavy Electric Sweden AB oss mer än gärna arbeten som går ut på att installera miljövänliga energilösningar. Det kan till exempel handla om installationer av laddstolpar eller laddboxar. Dessa kan användas för att ladda el- och hybridbilar på ett snabbt och säkert sätt. De ökar därför sannolikheten för att allt fler bilister ska kunna tänka sig att övergå till dessa typer av bilar, något som i sin tur är mycket bra för miljön.

Även installationer av solceller, vilka du kan producera din egen elektricitet med, är något vi kan utföra. Att jobba med dessa typer av elinstallationer känns extra bra, detta just på grund av den positiva effekt de har på miljön!

Elektriker för dig som är bosatt i Haninge

Vi utgår från södra Stockholm

Heavy Electric Sweden AB har södra Stockholm som bas. Det är härifrån vi utgår och erbjuder våra tjänster till kunder i alla delar av Stockholmsområdet. Om du bor eller är verksam i huvudstaden med omnejd behöver du därför inte tveka en sekund på att kontakta oss om du är intresserad av våra tjänster. Vi ser verkligen fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify